Home

Cara Membuat Chicken Wrap #western #phopbylinimohd Sedap 4 Langkah

Aneka Resepi Masakan Ayam Sedap dan Mudah.

Anda pernah cuba buat sendiri Resepi Chicken Wrap #western #phopbylinimohd di rumah? Jika belum pernah, anda harus cuba resipi perkongsian ni. Sedap sangat! Malah hasilnya juga sangat lembut, segar dan yang paling penting, terjamin kebersihannya. Bila buat sendiri, anda boleh kawal penggunaan bahan pengawet dan juga MSG. Barulah boleh makan tanpa rasa ragu. Bahan Chicken Wrap #western #phopbylinimohd yang digunakan pun sangatlah mudah dan ringkas. Jadi, selamat mencuba!.

Chicken Wrap #western #phopbylinimohd - velavinkabakery.com

10 Ingredients of Resepi Chicken Wrap #western #phopbylinimohd

Sebenarnya, mungkin ramai tak tahu bahawa cara membuat Chicken Wrap #western #phopbylinimohd ini tidak begitu sukar. Percaya atau tidak, anda boleh cuba menghasilkannya sendiri di rumah hanya dengan 10 bahan dan anda tak perlu bersusah payah membelinya di kedai lagi.

  1. Sedia - Kepingan roti wraps (sy guna jenama mission).
  2. Sedia cawan - Kuah spageti(resepi sy pernah share sblm ni)-1.
  3. Sedia - Salad.
  4. Sedia - Tomato 1 biji.
  5. Sedia - Bawang besar 1 biji.
  6. Sedia - Popcorn ayam 1/2 bungkusan.
  7. Sedia 1 keping - Cheedar.
  8. Sedia - Sos thousand island.
  9. Sedia - Sos cili.
  10. Sedia - Mayonis.

4 Instructions Chicken Wrap #western #phopbylinimohd

Dah ada 10 bahan di atas? Mari tengok cara membuat Chicken Wrap #western #phopbylinimohd pula. Simple saja cuma 4 langkah.

  1. Sediakan semua bahan2. Ambil sekeping wrap, susun salad ditengah2..
  2. Susun tomato dan bawang. Letakkan kuah spageti dan popcorn ayam ditengah2.
  3. Paipkan sos tousand island, sos cili dan mayonis jika suka, letakkan kepingan cheedar yg dipotong slice di atas. Boleh dihidang seperti ini atau balut dan potong..
  4. Ayam popcorn yg sy guna, cuma tinggal goreng shj👍.

Mudah saja, bukan? Bahan-bahan pun tak susah nak cari. Dengan perkongsian resepi Chicken Wrap #western #phopbylinimohd ini, mudah-mudahan lebih ramai yang dapat membuatnya sendiri di rumah. Mana tahu, mungkin ada yang dapat jana pendapatan tambahan sekaligus. Selamat mencuba!